Placa electronica defecta

Placa electronica se defecteaza adesea din cauza unei defectiuni a sistemului electronic de control iar simptomele sunt date de faptul ca Hard Disk-ul nu mai porneste sau se opreste imediat dupa pornire.

Astfel de defecte apar din cauze precum: scurt circuit, supratensiune, utilizare indelungata, electricitate statica, alimentarea cu energie cu un voltaj prea mare sau prea mic sau in cazul in care un Hard Disk extern este conectat la o sursa de alimentare gresita ( de exemplu, sursa de alimentare a unui laptop).

Daca placa lectronica a Hard Disk-ul dumneavoastra prezinta astfel de probleme, recuperarea datelor se va face in felul urmator: vom repara placa electronica defecta sau vom inlocui placa electronica cu una identica pe care o vom adapta pentru Hard Disk-ul dumneavoastra.

Savedata nu recomanda abordarea directa a Hard Disk-ului, fara a parcurge pasii de mai sus (situatie pe care multi o incearca), pentru ca poate sa nu fie deloc de ajutor si chiar sa complice procesul de recuperare al datelor, iar in cel mai rau caz poate provoca daune suplimentare.

Copyright © - 2024 savedata.ro